EnglishMagyar

Benzinkutas Kassza

A Flexys Benzinkút Kasszarendszer olyan integrált informatikai megoldás, amely a NAV által megkövetelt felté-telek teljesülésével képes biztosítani az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálását. Teljes körűen megoldja a tankolások nyilvántartását, a szám-lázást, a kontrollt és a forgalom kimutatást. A felhasználói környe-zetnek megfelelően, két adóalany kezelésére is alkalmas.

Az egyes kútfejek vezérlését, illetve a tankoláshoz kapcsolódó – vagy akár attól teljesen független – vásárlások terhelését érintőképernyős felület támogatja, amely a pénztáros munkáját nem csak meggyorsítja, de egyben biztonságosabbá is teszi. Vásárláskor, számlázáskor nem szükséges a cikk kódját megadni, hanem elegendő a kezelőfelületen ábrázolt aktuális tételre rámutatni. A darabáruk értékesítése közvetlen vonalkód azonosítás alapján is lehetséges.

További speciális funkciók, autópálya-matrica értékesítés, illetve telefonkártya-feltöltés. A terheléseket követően a nyugta vagy számla bármikor könnyen és gyorsan elkészíthető. A számla két adóalanyos pénztárgép esetében a tételek jellegétől függően, adóalanyonként, elkülönítve készül. Bankkártya-olvasó terminállal összekötött üzemmód esetben a fizetési típus kiválasztását követően a program közvetlenül elvégzi a bankkártya authorizációt is.

Az EURO bevezetését megelőzően, ha a számviteli törvénynek megfelel az értékesítőhely, lehetőség van az EURO fizetőeszköz használatára valutás fizetés formájában. A rendszer lehetőséget ad egyéb, nem készpénzes fizetési módok (csekk, utalvány stb.) alkalmazására is.

A FLEXYS KFT. szakemberei a kasszarendszerek fejlesztésénél különös gondot fordítanak a vásárlók gyors magas színvonalú kiszolgálásának, a folyamatok ellenőrzésének segítését támogató modern megbízható eszközök fejlesztésére. Ennek köszönhetően a rendszer szolgáltatásai – a konkrét helyi igényeknek megfelelően testre szabottan - több változatban is rendelkezésre állnak: A forgalom növelését a vásárlók megtartását segítő, személyre szabott tételes engedményeket, hitelkeretet biztosító FLEXYS Klubkártya rendszer. Teljes körű, vonalkódos áruazonosításra épülő a készletnyilvántartást, a leltározást, az árrés-elemzést, az árképzést, forgalmi statisztikát is magába foglaló Áruforgalmi rendszer.

Az üzemanyag értékesítő rendszer a készletmozgások nyomon követésére elektronikus naplót vezet, amely kútoszloponként tartalmazza:
Az induló készletet
- Az értékesített mennyiséget
- Az üres váltásokban szereplő mennyiségeket
- A számított zárókészletet
- Az induló készletből levezetett változások és a zárókészletként rögzített érték
  közötti eltérést.

A pénztárgépprogram a VPOP által megkívánt jövedéki nyilvántartás és ellenőrzéshez szükséges adatszolgáltatást is képes biztosítani.

 

 

Integrálható rendszerek

  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • aruforgalmi-rendszer
  • klub-nyilvantarto