EnglishMagyar

FLEXYS Éttermi rendszer

Az éttermi rendszer önálló éttermek, szállodák vendéglátó egységei ré-szére készült. Teljes körűen megoldja a vendégek fogyasztásának nyilván-tartását, a számlázást, a kontrollt és a forgalom kimutatást. A rendelések felvitelét grafikus asztaltérkép tá-mogatja, amely a pincér munkáját nem csak meggyorsítja, de egyben biztonságosabbá is teszi. A pincérgépen vendégasztalra történő terheléskor, számlázáskor nem az asztal számát kell megadni, hanem elegendő az étterem alaprajzán ábrázolt aktuális asztalra rámutatni.

A rendelések rögzítése az étlap kategóriák, illetve étel- és italféleségeknek a képernyőn való közvetlen kiválasztása alapján történhet. Az asztalokhoz kapcsolódó vendégszámlára automatikus felkerül a kiválasztott étel, ital, így a terheléseket követően a számla bármikor könnyen és gyorsan elkészíthető. Lehetőség van a számla igény szerinti bontására, szükség szerinti sztornózására, illetve utólagos másolat készítésére is.

A számlázás modul az előzőekben felsoroltakon kívül tartalmazza még a számlázással kapcsolatos, a kassza működtetéséhez szükséges egyéb szolgáltatásokat is, melyek az alábbiak:
- kasszazárás, kasszaátadás
- pénzfelvétel, leadás
- gyorsmérleg

A rendszertől a napi zárást követően a bevételről komplett árrés elemzés kérhető le képernyőre vagy nyomtatóra. A kimutatás tartalma tetszőleges szempontok szerint határozható meg.

A Flexys Kft. szakemberei az éttermi kasszarendszerek fejlesztésénél különös gondot fordítanak a vendégek gyors magas színvonalú kiszolgálásának, a folyamatok ellenőrzésének segítését támogató modern megbízható eszközök fejlesztésére. Ennek köszönhetően a rendszer szolgáltatásai – a konkrét helyi igényeknek megfelelően testre szabottan - több változatban is rendelkezésre állnak:

Az első változat az egyik partnerünk által csak "Száguldó pincér" -nek titulált kézi rádiós pincér terminál, amely mint ahogy erre neve is utal a rendelések felvételét gyorsítja a vendégek gyors pontos kiszolgálását javítja valamint a rendszer zártságát növeli. A pincér a vendég asztalánál a kézi számítógép (PDA) segítségével veszi fel a rendelést aminek befejezésekor a megrendelt étel-ital a távnyomtatókon rögtön megjelenik.

A második változat a forgalom növelését a vendégek megtartását segítő Flexys Klubkártya rendszer. A vendégek számára személyre szabott tételes engedményeket, hitelkeretet biztosít a Flexys klubkártya rendszere. A vendég a számla kiegyenlítésekor a klubkártyával a hitelkártyához hasonló módon fizet”. A kártya alapján az engedményadást a Flexys rendszer automatikusan - a pincér beavatkozása nélkül - hajtja végre, így a hibázás lehetőségét kizárva növeli a számlakészítés sebességét.

A harmadik változat a teljesen zárt elszámoltatást biztosító Walla italadagoló rendszer,  melynek az egyfejes oszloptól a kombinált sokfejes, akár 16 féle ital kiszolgálására alkalmas változatai használatosak. Az italok kiszolgálásának sebességét és a rendszer zártságát növelhetjük ezzel a megoldással. A rendszer a felszolgáló által a söntésen kiadott italok árait automatikusan terheli az asztalszámlára.

A negyedik változat az Áruforgalmi rendszer, mely tartalmazza a készletnyilvántartást, a leltározást, az árrés-elemzést, az árképzést, az ételkalkulációt és a forgalmi statisztikát.

Az ötödik változatban a szállodai Front-Office rendszerrel együttműködve a vendég fogyasztása automatikusan felterhelhető a vendég szállodai számlájára.

 

 

 

 

Integrálható rendszerek

  • telefon-interface
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • gyogyaszati-rendszer
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • telefon-interface
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • wellness-rendszer
  • kemping-front-office
  • aruforgalmi-rendszer
  • teszt