EnglishMagyar

FLEXYS Áruforgalmi rendszer

A rendszerhez kapcsolt pénztár-gépeken értékesített cikkek alap-anyagait automatikusan lemozgatja a készletből. A készletvezetés cikke-gyedes mélységű. A felhasználó által meghatározott opciónak meg-felelően egységenként, árucikk jelleg, kate-gória, főcsoport, alcsoport szerinti bontásban kimutatás készülhet kép-ernyőre, vagy nyomtatóra. Elfekvő készlet kimutatás készíthető dátum-figyeléssel.

 

Szállítólevelek folyamatos naprakész nyilvántartása

A külső-belső mozgások szállítólevélen történnek. A mozgások gépbe rögzítésével a mindenkori állapotról pontos információt kapunk. Bármelyik könyvelt szállítólevélről másolat készíthető. A nyilvántartás partnerenként különválik.

 

Leltár

A készleten lévő cikkek mindegyikéről készül leltárív, mely nem tartalmaz mennyiségi adatokat, csak a cikk jellemzőit. Ezen ívekre kell felvezetni a leltározott mennyiséget, ez képezi a leltár rögzítésének alapbizonylatát. Ha a készlet-állományban tárolt mennyiség nem egyezik a leltár rögzítésekor felvitt mennyiségi adattal, az eltérést terhelés-jóváírással lekönyveli a rendszer. A továbbiakban a leltározott készlet lesz az egység induló készlete.

 

Kalkuláció

Az ételkalkuláció a termékek előállításához szükséges alapanyagokat és ezek mennyiségét, illetve értékét tartalmazza. Az ételkalkuláció alapján az egyes egységek tetszőleges számú étlapjainak árképzését rendkívül hatékony módon támogatja a program. Árváltozást bármely időpontra be lehet állítani, illetve végre lehet hajtani.

 

Rendezvény menü

A szállodai, illetve éttermi vendéglátás által felvett különféle rendezvényekre adott megbízáshoz kapcsolódóan összeállítható és beárazható menüigény, amelyet a FLEXYS Rendezvény rendszer közvetlenül képes kezelni. A szolgáltatásban felvitt menükhöz a rendezvény lebonyolításának részleteire vonatkozó tetszés szerinti szöveges megjegyzést lehet kapcsolni.

 

Forgalomelemzés

Nyersanyagforgalom kiértékelés havi szinten történik. A mérlegsoros tablón megjelenik a kimutatás az adott időszakban történt mozgásokról cikk kategóriánként. A statisztikák lekérhetők képernyőre illetve nyomtatóra. Az egyes leválogatások többféle szempont figyelembevételével történnek (pl.: különböző mozgások megadott időszakban, egységenként, partnerenként), melyek a lista készítésekor megadhatók.

 

 

Integrálható rendszerek

  • telefon-interface
  • szallodai-front-office
  • gyogyaszati-rendszer
  • kemping-front-office
  • telefon-interface
  • wellness-rendszer
  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • anyagnyilvantarto-rendszer