EnglishMagyar

Vendéglátás

A vendéglátó rendszer önálló éttermek, szállodák vendéglátó egységei részére készült. Teljeskörű megoldást kínál a vendégek fogyasztásának nyilvántartására, a számlázására, illetve a forgalom elemzésére.


A vendéglátó egységekben a vendégek fogyasztásainak számlázását számítógép alapú
 éttermi pénztárgép alkalmazása támogatja.  A  vendég asztalánál, a rendelések felvétele mobil pincérterminál használatával történik,  a megrendelt étel-ital a távnyomtatókon rögtön megjelenik.

A vendégek gyors magas színvonalú kiszolgálását, a folyamatok hatékony ellenőrzését támogató rendszer szolgáltatásai - a konkrét helyi igényeknek megfelelően testre szabottan - több változatban is rendelkezésre állnak:

A második változat a forgalom növelését a vendégek megtartását segítő Klub rendszer . A vendég a számla kiegyenlítésekor a klubkártyával a hitelkártyához hasonló módon fizet. Az engedményadást a kártya alapján a rendszer automatikusan - a pincér beavatkozása nélkül - hajtja végre, így a hibázás lehetőségét kizárva növeli a számlakészítés sebességét.

A harmadik változat a teljesen zárt elszámoltatást biztosító Italadagoló rendszer , melynek az egyfejes oszloptól a kombinált sokfejes, akár 16 féle ital kiszolgálására alkalmas változatai használatosak.  A rendszer a felszolgáló által a söntésen kiadott italok árait automatikusan terheli az asztalszámlára.

A negyedik változat az Áruforgalmi rendszer, mely tartalmazza a készletnyilvántartást, a leltározást, az árrés-elemzést, az árképzést, az ételkalkulációt és a forgalmi statisztikát.

Az ötödik változatban a szálloda Front Office rendszerrel együttműködve a vendégek fogyasztásainak a szállodai szobaszámlára való terhelése közvetlenül és automatikusan történik.

Legújabb változatnál a shop illetve büfé szolgáltatásait együtt lehet kiegyenlíteni az üzemanyag töltőállomáson tankolt ásványipari termékekkel.  Ezt a lehetőséget a Benzinkutas és Shop rendszer biztosítja.

Integrálható rendszerek

  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • ettermi-kasszagep-rendszer
  • aruforgalmi-rendszer
  • klub-nyilvantarto
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • fokonyvi-konyveles-rendszer