EnglishMagyar

FLEXYS Front-Office rendszer

A Front-Office rendszer magában foglalja a szállodai főtevékenységek, a rendelés felvétel és nyilvántartás, a szobagazdálkodás, a portai munka, a housekeeping és a terhelés, valamint számlázás összehangolt támoga-tását, mindezt akár önálló rendszer-ként, akár kapcsolódva értékesítési, internetes értékesítési, éttermi, rendezvény, gyógyászat, főkönyv, pénzügy, telefonközpont, Pay-TV, kártyás ajtózár-rendszer, illetve egyéb rendszerekhez.

A recepciós képernyőn könnyen áttekinthető a vendégek foglalásai, érkezési és távozási időpontjai, valamint a legfontosabb foglalási adatok. A rendelésfelvétel, a vendégszámlára terhelés, számlakészítés és más gyakran használt portai művelet egy-egy billentyű vagy billentyűkombináció segítségével a tablóképből egyszerűen és gyorsan történik. Mind az egyéni, mind a csoportos formában felvett foglalások kezelését, beleértve a szobabeosztást, az érkeztetést és az elutaztatást sok automatizmus támogatja. A vendégszámlák automatikus terhelésének állapotáról egy billentyű megnyomásával tájékoztatás kapható. 

A számlakészítés igen sok opcióval felszerelt, autonóm rendszer, mely készpénzes, hitelkártyás számlák, valamint átutalásos számlák kibocsátását teszi lehetővé. A számlázásba beépített engedmény illetve jutalék számfejtő alrendszer segítségével a legbonyolultabb számlák elkészítése is pillanatok műve. Az idegen nyelvű számlakibocsátást a program magas szinten támogatja. Természetesen törzsállományból állíthatók az árkódok és arrangemant-ok valamint az ÁFA-kulcsok és az IFA a szolgáltatásnak megfelelően. Az univerzális statisztikai programunkkal, a megadott szűrőfeltételek felhasználásával számtalan egyedi listát készíthetünk mindamellett, hogy a rendszer rendelkezik a szállodaipari elvárásoknak megfelelő listákkal is. (múltbeli és várható forgalom, vendégstatisztika, vendégmozgások stb.) 

A napi zárás teljes egészében automatizált, beleértve a megelőző ellenőrzéseket is, melyek során a felmerült problémák megoldását a portai dolgozó a zárás folyamatának megszakítása nélkül végezheti el. A zárás végeztével automatikusan szerkesztett és nyomtatott listáknak sem a száma, sem a formátuma nem kötött, teljes egészében a helyi igényekhez igazítható.

 

 

 

Integrálható rendszerek

  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • aruforgalmi-rendszer
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • ettermi-kasszagep-rendszer
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • telefon-interface
  • klub-nyilvantarto
  • gyogyaszati-rendszer
  • wellness-rendszer