EnglishMagyar

FLEXYS Klub rendszer

Szálloda, étterem vagy egyéb léte-sítmény törzsvendégeinek, klub-tagjainak nyilvántartására. Az értéke-sítési tevékenység egyik célja, hogy minél nagyobb létszámú törzsven-dégkört építsünk ki. Visszatérő ven-dégeink fogyasztási szokásainak ismeretében cégünk forgalma, bevé-telei tervezhetőbbé válhat. Javasla-taik, észrevételeik alapján tevékeny-ségünk megújítható, átalakítható. A törzsvendégprogramokat jellemzően az értékesítés alkotja meg, ám az üzemeltetésben dolgozók hajtják végre, napi kapcsolatba kerülve a vendégekkel. A hibamentes megvalósítás, működtetés nem könnyű feladat!

FLEXYS Klub rendszere segít a megoldásban. A program alkalmas szálloda vagy étterem törzsvendégeinek, klubtagjainak nyilvántartására. A rendszer alkalmas klubtag-csoportok kezelésére is. Lehetőség van tagonként vagy csoportonként a klubszámlára terhelni a fogyasztásokat, hogy ezek később tetszőleges időszakra ­- akár átutalással is­ - egy összegben kiszámlázhatóak legyenek.

A klubkártyák funkcionálisan sokfélék lehetnek: 
- engedmény kártya: a vendég fizetéskor engedményt kap
- pontgyűjtő kártya: a fizetendő összeg meghatározott pontokat ér 
- engedményes pontgyűjtő kártya: a fenti kettő kombinációja
- hitelkártya: a klubkártya ez esetben készpénz helyettesítőként szolgál
- dolgozói kártya: az étkezési hozzájárulást a dolgozók egy kártyán kapják
- VIP kártya: üzleti partnereknek juttatott, kedvezményre jogosító kártya

A klubtagok különböző statisztikai és fontossági (VIP) csoportokra oszthatóak, illetve ezzel összefüggésben rendelkezhetnek más-más összegű tagdíjjal, hitelkerettel és engedményekkel. Új klubtag felvitele esetén kell megha-tároznunk, hogy mely fogyasztásokra, szolgáltatásokra milyen kedvezményeket, engedményeket biztosítunk partnerünknek. A kedvezmények lehetnek összeg-szerűen vagy százalékosan meghatározottak.

A partner adatainak felvitelekor lehetséges a hitelkeret megadása, valamint a szolgáltatási számlaszám létrehozatala. A klubtagnak egyedi azonosítókártya kerül átadásra. Ez lehet vonalkódos, mágnescsíkos, közelítő (proximity) kártya, akár névre szóló kivitelben. A megfelelő olvasó eszközzel a felhasználó illetve a rendszer azonosítja a vendéget, és a korábban megadott paraméterek alapján az engedmények, kedvezmények automatikusan érvényre jutnak, és lehetőség van a klubszámlára való átterhelésre is.

A rendszer lehetővé teszi az utólagos forgalmi elemzéseket: a klubtagok fogyasztásai tetszőleges időszakra lekérhetők különböző részletezettségben, tételesen vagy összesítve. A felvitt adatok alapján bármilyen fajta szűrőbeállítás lehetséges. A Flexys programoknál megszokott módon a különböző adat-tartalmú, különféleképpen paraméterezett listák eltárolhatóak, és a későbbiek folyamán adott billentyűkombinációval lefuttathatóak. A klubrendszerhez integ-rálható a beléptető rendszer, mely lehetővé teszi a klubtagnak a különböző ajtókon, forgóvillán, garázs-parkoló sorompón történő bejutást.

 

 

Integrálható rendszerek

  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • teszt
  • telefon-interface
  • gyogyaszati-rendszer
  • ettermi-kasszagep-rendszer
  • szallodai-front-office
  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • fuerdo-belepteto-rendszer
  • benzinkutas-kassza