EnglishMagyar

FLEXYS Kemping Front-Office

A Front-Office rendszer magában foglalja a kemping főtevékenységet, a rendelés felvétel és nyilvántartás, a szoba, lakókocsi, sátorhely gazdál-kodás, áram és egyéb fogyasztást a portai munka, a housekeeping és a terhelés-számlázás összehangolt tá-mogatását, mindezt akár önálló rendszerként, akár kapcsolódva Értékesítési-, Internetes értékesítési-, Éttermi-, Rendezvény-, Gyógyászat-, Főkönyv Könyvelés-, Pénzügy-, Telefonközpont, Pay-TV, Kártyás ajtózár rendszer, illetve egyéb rendszerekhez. 

A recepciós képernyők folyamatosan áttekinthető és azonnal értékelhető képet adnak a portai dolgozók számára az érkező, bentlakó és utazó vendégekről, a kemping aktuális kapacitási adatairól. A rendelés felvétel, a vendégszámlára terhelés, a számlakészítés, a vendégkeresés és más gyakran használt, időkritikus funkciók néhány billentyű megnyomásával vagy pár egérkattintással egyszerűen és gyorsan történnek. Mind az egyéni, mind a csoportos formában felvett foglalások kezelését, beleértve a szobabeosztást, az érkeztetést és az elutaztatást, sok beépített automatizmus támogatja. Ajánlatok, visszaigazolások, szerződések automatikusan nyomtathatók, akár több nyelven is. A vendégszámlák automatikus terhelésének állapotáról egy billentyű megnyomásával tájékoztatás kapható.

A számlakészítés igen sok opcióval felszerelt, autonóm rendszer, mely készpénzes, hitelkártyás számlák, valamint hitelszámlák kibocsájtását teszi lehetővé. A számlák forint vagy bármely más valutanemben is készülhetnek, papír alapon vagy elektronikus formában is. A számlázásba beépített engedmény illetve jutalék számfejtő alrendszer segítségével a legbonyolultabb számlák elkészítése is pillanatok műve. Az idegennyelvű számlakibocsájtást a program magasszinten támogatja. A múltbeli és várható forgalomról, a terhelés és számlázás adatairól, a vendégek mozgásáról, a szobák állapotáról és még sok más területről teljesen a felhasználó helyi igényei szerinti listák készíthetők. A listák adattartalma, kimenő formátuma és más paraméterei széles határok között hangolhatók, így egyetlen listázó szolgáltatás számtalan egyedi lista előállítására alkalmas. A ház saját listái megkomponálása után rögzítheti az eredményt, s így a listák bármikor - akár éjszakai zárás alkalmával automatikusan is - reprodukálhatók. 

A napi zárás teljes egészében automatizált, beleértve a megelőző ellenőrzéseket is, melyek során a felmerült problémák megoldását a portai dolgozó a zárás folyamatának megszakítása nélkül végezheti el. A zárás végeztével automatikusan szerkesztett és nyomtatott listáknak sem száma, sem formátuma nem kötött, teljes egészében a helyi igényekhez igazítható. A statisztika opció segítségével a program képes a KSH-lista, valamint más utóértékelésre alkalmas kimutatások elkészítésére. Az idegenforgalmi adó automatikus számítása, terhelése, kezelése, és bevallása szintén magas szintű támogatással működik, a jogszabályoknak megfelelő teljes körű nyilvántartás vezetésére lehetőség van, melyet bevalláskor egyetlen gombnyomásra elkészíthetünk. Közvetlen kapcsolat és együttműködés építhető ki az összes FLEXYS programcsomaggal.

Integrálható rendszerek

  • aruforgalmi-rendszer
  • telefon-interface
  • wellness-rendszer
  • klub-nyilvantarto
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • szallodai-front-office
  • gyogyaszati-rendszer
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • teszt