EnglishMagyar

Interaktív Televízió rendszer

A Multimedia Channel Premium® a szórakoztatás, a kommunikáció és az interaktív szolgáltatások széles vá-lasztékát nyújtja a képernyőn keresz-tül, felhasználóbarát, egyszerű mó-don.  

 

A készülék ezáltal ablakot nyit a vendégek részére a világ felé, a következő szolgáltatásokkal:
- Egyszerű, képernyőn történő kezelés
- A vendégek szükségleteinek megfelelő szolgáltatások
- Lehetőség a hotel imázsának emelésére
- Rugalmas háttér, folyamatos változtathatóság
- Biztonság

Üdvözlő üzenet
A vendég a Front office rendszeren keresztül bejelentkezik a szállodába. Ezt érzékelve a televíziókészülék bekapcsol és személyre szóló üdvözlő üzenet jelenik meg a képernyőn. A távirányító bármelyik gombjának megnyomásával az üzenet eltűnik és a készülék máris használható.

Nyelv választás (Angol, Francia, Német,Spanyol)
A vendégek már a bejelentkezéskor nyelvet választhatnak. A nyelv a szobából is változtatható a távirányító segítségével.

Ébresztő funkció
Az ébresztés a rendszeren keresztül, illetve a távirányítóval egyaránt beállítható. Ébresztés esetén a televízió bekapcsol és a hangerő lassa emelkedik. Ha a vendég nem reagált az ébresztő funkcióra, azt a recepcióra küldött üzenettel jelzi a rendszer egy nyomtatóra vagy közvetlenül a Front office rendszerbe.

Pay TV
A vendégeknek lehetőségük van filmek kiválasztására. Egyszeri megrendelés esetén 24 órás hozzáférés biztosítható, a teljes filmválasztékkal.

TV Guide
A televíziós csatornákról információs lista készíthető a vendégek részére

Hotel információk
A szálloda szolgáltatásainak listája feltölthető (pl. étterem, uszoda, szauna, tenisz, golf stb.) és azok a képernyőn hirdethetőek. A vendég könnyen eléri a megfelelő információkat az info menük és a legördülősávok segítségével.

Web Rádió
Ajánljon még egy lehetőséget vendégeinek a pihenésre a megfelelő rádiós csatorna kiválasztásával.. Határok nélkül bármennyi csatorna feltölthető. Nyelvi rendezés is lehetséges.

Számla betekintés
A számla megtekintéséhez egyetlen gombot kell csak megnyomni a távirányítón. A lista részletessége választható. 

Room Service
Ajánlja fel vendégeinek, hogy rendeléseiket a Room Service menün keresztül adják le, rendeljék meg a fakultatív programpkat, tisztító vagy concierge szolgáltatást. A megrendelés a megfelelő helyen kerül kinyomtatásra, legyen az étterem, recepció vagy mosoda.

Housekeeping
Egy speciális távirányító segítségével a szobalány beléphet egy speciális Hotel Management menübe és a szobát készre jelentheti, avagy a műszaki szolgálatnak is küldhet üzenetet az esetlegesen felmerülő javítások elvégzésére. A szobastátusz jelentés a szobaasszonynak és a Front office rendszernek is üzenetet küld.

Hirdetés
10 különböző HTML formátumú hirdetés helyezhető el az üdvözlő üzenet után. Ezek az oldalak a szálloda szolgáltatásait, illetve a beszállítók reklámjait is tartalmazhatják.  

 

Integrálható rendszerek

  • kemping-front-office
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • wellness-rendszer
  • gyogyaszati-rendszer
  • telefon-interface
  • szallodai-front-office
  • telefon-interface
  • teszt
  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • aruforgalmi-rendszer