EnglishMagyar

Kártyás szállodai ajtózár

Autonóm működésű, elemes készü-lék. Szerelése egyszerű, kábelezést nem igényel. Rendelkezik a mai kor követelményeinek megfelelő bizton-sági funkciókkal.

A kompakt kártyás egységek bármely típusú ajtóra felszerelhetők és kívülről csak érvényes kártyával, belülrõl pedig mindig kilincsre nyílnak. A záregység fémházára ABS anyagú, cserélhető burkolat kerül, amely az alapszíneken túl (fényes és matt króm valamint fényes réz) tetsző-leges RAL színű is lehet, amelyhez forgatógomb vagy kilincs választható. Ez a felépítés és a finom vonalú formatervezés teszi lehetővé, hogy a különböző kivitelű és színű ajtókon egyaránt impozáns megjelenést biztosítson. A zár kábelezést nem igényel, elemes táplálású, 4 db LR6 AA típusú (ceruza)elemmel minimum 3 évig működik. Az egység “Ne zavarjanak” funkcióval is ellátott (ezt bekapcsolva csak prioritásos kártyával lehet belépni), és memóriájában rögzít minden belépési próbálkozást. A kényelmes kártya beillesztés és az egyértelmű LED-es visszajelzések biztosítják a készülék egyszerű kezelhetőségét. A zárak elektronikus és mechanikus vésznyitási lehetőséggel is ellátottak és automatikusan váltanak át a téli/nyári időszámításra.

A rendszerekben használt mágnes- és chipkártyák az ISO szabvány szerinti, a bankkártyákhoz hasonló adathordozók. A kódolt kártyák lejárata automatikus és egyúttal akár hányszor újra is kódolhatók, így használatuk nagyon gazdaságos. A speciális kódolás miatt nem hamisíthatók, és csak az adott installáción belül érvényesek. A kártyák készpénzkímélő fizetési funkciót is elláthatnak (pl.: szállodán belüli hitelkárya). A kártyákon tetszőleges grafika helyezhetõ el, kitűnő reklám lehetőséget is biztosítva a felhasználónak.