EnglishMagyar

IBM SurePOS S566

Érintőképernyős, kompakt pénztár-gép. modern, helytakarékos felhasz-nálóbarát kivitel. Az alkalmazásokat széleskörűen támogató piacvezető technológiára épülő architektúra. 

Csúcstechnológiás infravörös, köny-nyen kezelhető érintőképernyővel felszerelt, alacsony áramfogyasztású készülék. A vendéglátás követel-ményeinek megfelelően gyors és hibamentes működéssel támogatja az ügyviteli folyamatok megoldását. Ez a pénztárgéprendszer a korábbi modellekhez képest 20 %-kal kisebb alapterületet igényel, ezáltal kiválóan illeszkedik a pult amúgy is korlátozott kialakításához. A felszabaduló területen így lehetőség nyílik a szortimentből kiemelt termékeinek közvetlen kínálatára, a folyamatok optimalizálása a legújabb technológia alkalmazása révén A SurePOS 566 érintőképernyő kiemelkedő jellemzője a piacvezető infravörös technológia, melynek révén a felhasználó részére egy sor különböző interaktív lehetőség áll rendelkezésére: a képernyő ujjal való megérintésétől a hitel- illetve klubkártya használatáig a tranzakciók kezelése gyorsan és pontosan történik. Az éles kontrasztnak köszönhetően a képernyő reflexiómentes, a karakterek erősen megvilágított helyiségben is jól olvashatók.

A SurePOS 566 többcélúan használható kimenettel rendelkezik. Ezáltal a POS rendszer rugalmasan képes kezelni különféle kiegészítö berendezéseket (nyomtató, vonalkód olvasó, PIN-Pad, drótnélküli kommunikáció) az Ön személyes igényei szerint.

A 8 USB port közvetlen áramellátással rendelkezik, így nincs szükség külön áramforrás használatára. A 4 db szabvány RS-232 port révén különböző be- és kimeneti eszközök csatlakoztatása lehetséges. A Gigabit Ethernet csatoló nagysebességű hálózati adatforgalmat biztosít.

A készülék igény szerint kibővíthető 3 sávos mágneskártyaolvasóval, illetve biometrikus ujjlenyomatolvasóval is.