EnglishMagyar

Üzemanyag töltő állomások

A Flexys Benzinkút és Shop rendszer teljeskörű integrált megoldás az üzemanyagok és shopban árusított termékek értékesítésére. A benzin-kutas alapszolgáltatásokon túl a rendszerben lehetőség van e-matrica és telefonos feltöltő kártya eladására is.

Óriási előny, hogy a Flexys Benzinkutas Kasszákat használó üzemanyag töltő állomásoknál a Flexys újításának köszönhetően nincs szükség a kút leállítására műszakváltás esetén, melynek köszönhetően nincs kiesés az értékesítésben. A Flexys benzinkutakon tankolás esetén a benzinkút átadja üzemanyag mennyiségét a kasszának, mely az előre beállított értékesítési árral rögtön elkészíti a nyugtát, illetve a számlát is. A NAV hatályos elvárásainak maximálisan megfelelő Flexys Benzinkutas Kasszák, egyedülálló értékesítést gyorsító mechanizmusukkal növelik a benzinkút termelékenységét.

Integrált Flexys Főkönyvi Könyvelés rendszer megléte esetén egy-egy számla vagy nyugta automatikusan lekönyvelődik a megfelelő költséghelyre, mely megoldás kiküszöböli a manuális rögzítésből fakadó hiba lehetőséget. Ezzel a megoldással elkerülhetővé válik a késedelmes adatszolgáltatás, valamint a könyvelő munkatárs munkája is töredékére csökken.

Komplex megoldásként a Flexys Áruforgalmi rendszerrel kiegészítve lényegesen egyszerűbbé válik a havi egy alkalommal hatóságilag kötelező leltár folyamata. Az Áruforgalmi rendszer szállítólevelek segítségével tartja nyílván az árucikkeket, mely integrált kapcsolatban van a Flexys Benzinkutas Kasszákkal. Az automatikus készletkezelésnek és a minimum-maximum készletfigyelésnek köszönhetően további időigényes munkafolyamatoktól szabadítjuk meg a benzinkutat és a shopot egyaránt.

Flexys Klubnyilvántartás rendszer segítségével törzsvendég programot indíthatunk, mely jellemzően pontgyűjtő rendszer a benzinkutak esetében, - bár a Flexys Klubnyilvántartás rendszer alkalmas bármely törzsvásárlói program integrált megvalósítására. Egy jól kialakított törzsvásárlói rendszerrel visszatérő vevőkört alakíthatunk ki és folyamatosan bővülő vásárlói létszámot is biztosíthatunk. A Klubnyilvántartó integráltan kapcsolódik a Flexys Benzinkutas Kasszákhoz, mely a törzsvásárlói kártya olvasása alkalmával automatikusan részesíti a vásárlót az engedményben, vagy ír fel pontot a törzsvásárlói számlára.

Flexys Sales rendszerben nyilvántarthatjuk a partnereket, törzsvásárlókat és beszállítókat. Segítségével minden üzleti kapcsolatunk egyetlen rendszerben, mégis kategorizáltan kezelhetjük a hozzájuk kapcsolódó teendőkkel és időzíthető feladatokkal együtt. Könnyedén hozhatunk létre körlevelet a kívánt célcsoport számára, melyek elképzelésünk szerint nyomtathatunk vagy küldhetünk el automatikusan.

 

 

Integrálható rendszerek

  • fokonyvi-konyveles-rendszer
  • aruforgalmi-rendszer
  • benzinkutas-kassza
  • vallalatiranyitasi-rendszer
  • klub-nyilvantarto
  • anyagnyilvantarto-rendszer
  • targyi-eszkoez-nyilvantarto